FacebookTwitterLinkedIn

Referenties

Auerbach, 25.08.2013

Wij mochten in uw mooie huis de eerste schooldag van onze zoon Sebastian vieren. De gasten van heinde en verre (Canada) waren verrast (overweldigd?) door de faciliteiten van het huis en gecharmeerd door de liefdevolle samenstelling van de kamers. We hebben hier 2 rustige dagen doorgebracht en alle gasten zullen graag terug denken aan deze tijd.

Hartelijk bedankt, wij komen zeker terug. Fam. Storch

Lieve familie Prommenschenkel,

Ter gelegenheid van de doop van onze zoon Miro mochten wij gasten in uw “bescheiden” huis zijn. Wij voelden ons van begin af aan in erg goede handen. Liefdevol ingerichte slaapkamers en een inrichting die geen wensen open laat! Omat wij ook nog geweldig weer hadden, hebben wij ‘s middags vooral op het terras gezeten. ’s Avonds hebben we gebarbecued en de mooie tijd bij u met een lekker fris bier beklonken. De kinderen hadden de keuze tussen speelkamer en buiten spelen. Ze hebben hier natuurlijk ook gebruik van gemaakt en waren steeds weer in het grote huis aan het rommelen of op het buitenterrein te vinden. Al onze gasten willen u feliciteren met uw leuke idee en hopen dat uw huis nog veel gasten mag herbergen. Nog een keer heel erg bedankt voor de mooie tijd in uw hotel en de beste wensen voor u en uw ideeën!!

Van 19.07.2013 t/m 22.07.2013.

Groetjes

Fam. Seibert, Ralf P., Fam. Sposny, Fam. Heltering en wie nog met ons gevierd heeft.

Lieve familie Prommenschenkel,

Mijn man en ik mochten op de 25./26. gasten in uw huis zijn. De reden was de reünie met onze oud-klasgenoten. Ik werk zelf met kinderen en jongeren met problemen en was enthousiast over het huis, omdat het met zo veel liefde voor het detail ingericht is. Wij wensen u van harte alleen het beste en dat uw concept altijd “open oren” zal vinden. Heel erg bedankt voor uw gastvrijheid! Het was geweldig!

Stephan + Gabi Z. uit Kevelaer am Niederrhein

Zo hadden wij het bedacht: de herendag in Auerbach!

Pas waren de eersten aangekomen,

Werden zij netjes in ontvangst genomen:

Mevrouw Nestler – de goede ziel hier –

Wachtte al aan de deur.

Er volgde een rondleiding door het hele huis –

We kwamen de verwondering niet meer uit.

De wens is zichtbaar en dat direct:

“Voel je goed op deze plek!”

We hebben gebarbecued, gekletst en gelachen,

Gezellig voor de open haard gezeten.

’s Ochtens aten we broodjes, – geleverd door de bakker –

Eerlijk gezegd: ze waren super lekker.

Kortom – wij hebben erg genoten.

Een groot DANKJEWEL van ons allemaal.

Seminargroep SG 89.10.4 met „kind & kegel“ 8.-11. mei 2013

Lieve fam. Prommenschenkel, we hebben hier vandaag een prachtige jeugdwijding gehad. Onze slaapgasten waren allemaal erg enthousiast en willen terugkomen om te ontspannen in dit luxe hotel. Heel erg bedankt ook voor de goede zorgen door mevrouw Nestler. Groetjes

 

Lieve familie Yvonne & Frank Prommenschenkel „uit het land van de woonmobiel- en woonwagentoeristen“,

Het is ons een echte behoefte jullie met deze lijnen nog eens voor jullie gastvrijheid, hulp en steun bij de voorbereiding en uitvoering van ons “ronde” verjaardagsfeest te danken.

Onze gasten waren overweldigd en onder de indruk van de liefdevolle inrichting van het huis en vooral van de smaakvolle inrichting van de kamers. Ook daarom zal dit feest altijd in goede herinnering blijven.

Mevrouw Regina Nestler is een zeer betrokken en leuke “goede fee” die altijd voor het welzijn van de gasten zorgt. Met de connectie naar de “Freie Presse” en de daarmee verbonden verschenen artikel in het lokale gedeelte van de krant, hopen wij een kleine bijdrage geleverd te hebben voor een verhoogde bekendheid van uw mooie familiehotel. Dit zal vast niet het laatste feest in uw huis geweest zijn.

Nog een keer heel erg bedankt, Dorothea B. & Hans-U.

Lieve Prommenschenkels, wij zijn dankbaar dat wij onze familiebijeenkomst in deze gezellige accommodatie konden vieren. We hebben hier veel plezier gehad. En door de vele voorzieningen in dit huis kon onze familie samen groeien. We kijken ernaar uit gauw terug te komen.

Hartelijke groet, jullie familie Wille

Lieve familie Prommenschenkel, hartelijk dank voor deze geweldige familieaccommodatie! We hebben hier een schitterend winterweekend met 38 volwassenen en 6 kinderen doorgebracht en erg genoten van alle voorzieningen van deze gezellige accommodatie. We kijken ernaar uit om volgend jaar terug te komen! Groetjes

Hallo allemaal, Wij zijn de leuke groep van hiernaast. Onze buschauffeur Conny rockt. En heeft ons veilig naar deze toffe accommodatie gebracht. Dan naar Plohn, eten, drankjes, dansen. Kort gezegd, alles klopt gewoon. Het concept werkt. Ik wens jullie verder veel plezier en een leuke tijd. PS: tijd is belangrijk, want zij bergt herinneringen!!!

40 mensen

Ook wij zijn hier geweest. Een prachtig huis, we zijn erg enthousiast! We kijken uit naar de volgende keer.

Die Altenburger: Thomas + Claudia, Seiko + Corinna + Johann + Arthur, Achim + Petra + Stephan, Volker + Birgit — Die Leipziger: Jana + D., Andrea + Wizlar — Mühldorf: Ronny + Anett + Paul + Benno — Plauen: Manuel — Stadtlohn: Mattias + Cindy + Philipp + Sebastian, Marina + Dieter, Mary + H., Gerth, Axel + Ute, Pina + Franz, Karl — Dresden: Petra + Arndt + Emyli — Siegerland: Jens + Anna-Lena + Maja + Janik